„Butoanele mele” anxietate șI stres

Cu toții suntem din când în când îngrijorați. În unele cazuri, ne îngrijorăm pentru lucruri care s-ar putea întâmpla, în altele este suficient să fi avut un somn mai neliniștit. Însă, persoanele cu anxietate generalizată, experiențiază simptome fizice care le împiedică să își trăiască viața în limitele normale.

Îți par cunoscute simptome precum: stări de neliniște, oboseală, dificultăți de concentrare, iritabilitate, tensiune musculară, insomnie, palpitații, senzații de teamă, respirație sacadată?

Trăiești cu teama că îngrijorarea ta nu este controlabilă?

Eviți alte persoane de teama respingerii, lipsei de încredere sau a modului în care crezi că ești perceput de alții?

Gândurile și convingerile negative nu îți dau pace?

Atelierul de Anxietate și stres – „Butoanele mele” îți oferă o imagine de ansamblu asupra tabloului anxietății.

Este potrivit pentru tine dacă ai trecut prin episoade de anxietate ridicată, atacuri de panică sau, pur și simplu, îți dorești să dezvolți un comportament de tip prevenție.

CE BENEFICII ÎȚI OFERĂ ACEST ATELIER:

*prezentarea unor informații utile despre tulburarea de anxietate

*evaluarea îngrijorării, anxietății și a stresului

*identificarea ciclului îngrijorării și a momentului declanșator

* antrenarea atenției și dezvoltarea unei gândiri sănătoase

*strategii de gestionare a îngrijorării și rezolvării de probleme

* dezvoltarea unui set de instrumente și tehnici de ajutor în prevenirea și gestionarea eficientă a viitoarelor anxietăți

* aplicarea de exerciții practice care vor spori obținerea controlului

* descoperirea de metode pentru a-ți crește și păstra starea de bine

UNDE? Ne vedem pe Meet.

COST: 150 lei
DURATA SESIUNE: 3 h

ACTIVITĂȚI:

* Jocuri de cunoaștere și prezentare

* Exerciții

* Aplicații

* Prezentări

Pași de înscriere

* Te poți înscrie pe e-mail la adresa psih.cristina.nica@gmail.com cu mențiunea NUME BUTOANELE MELE.

* Poți rezerva un loc telefonic la nr. 0769.000.747 sau printr-un mesaj pe Whatsapp (ți se va solicita adresa de e-mail).

* Vei primi pe e-mail contractul și acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, pe care le semnezi și transmiți.

* Inscrierea se va face până pe data de 10.11.2022.

* Plata, în valoare de 150 lei, se va realiza până pe data de 10.11.2022, cu mențiunea NUME BUTOANELE MELE sau la cabinet.

     **Furnizor: Nica Cristina Cabinet individual de psihologie

     **Cont: RO09 INGB 0000 9999 1262 0837

Cine sunt eu

Cristina Nica – psihoterapeut sistemic de copil, cuplu și famile, cu atestat de liberă practică emis de Colegiul Psihologilor din România, formator, consilier pentru dezvoltare personală, creator al programului Smart Pill – Balsam pentru suflet. În ultimii 3 ani am evaluat și lucrat cu aproximativ 400 de copii și peste 600 de adulți.

Dețin peste 100 de teste psihologice cu licență și experiență în psihoterapie, consiliere psihologică și vocațională, dezvoltare personală și a competențelor socio-emoționale, orientare în carieră a elevilor, studenților și adulților, organizator și susținător a numeroase proiecte educative, de remediere comportamentală și aptitudinală, socializare și educație pentru copii și tineri, școli de vară și tabere.

Consider că, lucrul cu grupurile este facilitator de resurse, iar abilitățile fiecărui membru și gândirea combinată, cresc productivitatea, calitatea și eficiența.