Psihoterapie individuală

Durata ședinței este de 50 minute, iar tariful ședinței este de 200 lei.

Psihoterapie de familie

Durata ședinței este de 90 minute, iar tariful ședinței este de 250 lei.

Orientare și consiliere în carieră

Acest serviciu se poate realiza atât individual, cât și în grup, pentru categoria de vârsta 8-18 ani. În funcție de nevoia ta, poți opta doar pentru evaluarea în carieră (aplicarea de chestionare psihologice) cu scopul explorării viitorului tău traseu educațional, profesional și/sau pentru consiliere în carieră.

Orientarea în carieră presupune un demers amplu de evaluare, informare, consiliere și educație în carieră. Reprezintă o intervenție educațională de dezvoltare, în avans, a deprinderilor și abilităților necesare tinerilor pentru dezvoltarea și managementul propriei cariere. De asemenea, această intervenție vizează dezvoltarea abilităților unei persoane (sau grup de persoane) pentru rezolvarea unor probeme specifice legate de carieră: indecizie, anxietate legată de carieră, insatisfacție academică, plan de carieră, instrumente de promovare personală etc.

Temele principale abordate în consiliere și orientate sunt: Autocunoaștere și dezvoltare personală, Comunicare și relaționare interpersonală, Managementul informației și al învățării, Planificarea carierei, Educație antreprenorială, Stil de viață.

Durata Atelierului „Cariera mea…încotro?” este 8 ore (activitate de grup), iar tariful este de 450 lei. În cadrul atelierului, sunt incluse evaluari, prezentări, fișe de lucru, exerciții, jocuri, raportul vocațional, profilul ocupațional al profesiei dorite.

Durata evaluării în carieră („Profesia mea”) este de aproximativ 3 ore, iar tariful este de 300 de lei. Acest serviciu se poate realiza individual sau în grup și include aplicarea de chestionare psihologice, prezentarea raportului vocațional și al profilului ocupațional.

Evaluare

  • Strategii de învățare și motivație școlară, evaluează: strategii de studiu, abilități de luare notițe/ascultare, strategii de citire/ înțelegere, abilități de scriere/ cercetare, strategii folosite la teste, tehnici de organizare, gestionarea timpului, motivația academică, anxietatea față de teste, dificultăți de concentrare/ atenție (13-18 ani), 200 lei
  • Evaluare în carieră: interese, valori, aptitudini, raport vocațional, profil ocupațional (13-18 ani), 300 lei

 

Pachet evaluare:

  • Pachet 2: 400 lei (include chestionarul de Strategii de învățare și motivație școlară și chestionarul de interese, valori și aptitudini specifice evaluării în carieră)