„Reacțiile mele” , atelier de coping emoțional șI comportamental

Nu poți controla toate lucrurile care ți se întâmplă, însă poți controla modalitatea în care reacționezi TU la acele lucruri.

Poate că, problema cu care te confrunți nu este chiar așa de mare (în sensul că poate genera soluții simple de rezolvare), însă felul în care tu te raportezi la ea poate declanșa un nivel de stres ridicat și incapacitatea de a identifica strategii eficiente de soluționare.

Copingul apare în viața ta fără să știi că se numește așa, poate.

Este prezent în viața noastră atunci când suntem triști pentru că am avut un conflict cu cineva, dezamăgiți după un eșec, stresați în preajma unui eveniment sau sarcină, epuizați după o zi încărcată.

Ca răspuns la situațiile enumerate mai sus, ai nevoie de mecanisme de coping pentru a te simți mai bine sau a face față factorilor stresori.

Mecanismele de coping reprezintă modalitățile fiecăruia de a face față evenimentelor strseante sau neplăcute. Cum suntem diferiți, fiecare are propria sa strategie și, ce funcționează la o persoană poate poate provoca un stres suplimentar la alta.

Dacă strategiile folosite nu îți aduc o stare de bine, de echilibru, cel mai probabil, nu folosești mecanisme sănătoase.

Te invit să afli cât mai multe informații folositoare despre această temă și să înveți să gestionezi evenimentele neplăcute cu un nivel redus de stres.

CE BENEFICII ÎȚI OFERĂ ACEST ATELIER:

*prezentarea unor informații utile despre conceptul de coping emoțional și comportamental

*evaluarea strategiilor tale de coping

*identificarea de strategii de coping sănătoase

* tehnici de reglare emoțională

*reevaluare pozitivă

* acceptarea propriei responsabilități

* idei de ancorare și echilibrare

* ventilarea emoțiilor negative într-un cadru de siguranță

UNDE? Ne vedem pe Meet.

COST: 150 lei
DURATA SESIUNE: 3 h

ACTIVITĂȚI:

* Jocuri de cunoaștere și prezentare

* Exerciții

* Aplicații

* Prezentări

Pași de înscriere

* Te poți înscrie pe e-mail la adresa psih.cristina.nica@gmail.com cu mențiunea NUME REACȚIILE MELE.

* Poți rezerva un loc telefonic la nr. 0769.000.747 sau printr-un mesaj pe Whatsapp (ți se va solicita adresa de e-mail).

* Vei primi pe e-mail contractul și acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, pe care le semnezi și transmiți.

* Inscrierea se va face până pe data de 10.11.2022.

* Plata, în valoare de 150 lei, se va realiza până pe data de 10.11.2022, cu mențiunea NUME REACTIILE MELE sau la cabinet.

     **Furnizor: Nica Cristina Cabinet individual de psihologie

     **Cont: RO09 INGB 0000 9999 1262 0837

Cine sunt eu

Cristina Nica – psihoterapeut sistemic de copil, cuplu și famile, cu atestat de liberă practică emis de Colegiul Psihologilor din România, formator, consilier pentru dezvoltare personală, creator al programului Smart Pill – Balsam pentru suflet. În ultimii 3 ani am evaluat și lucrat cu aproximativ 400 de copii și peste 600 de adulți.

Dețin peste 100 de teste psihologice cu licență și experiență în psihoterapie, consiliere psihologică și vocațională, dezvoltare personală și a competențelor socio-emoționale, orientare în carieră a elevilor, studenților și adulților, organizator și susținător a numeroase proiecte educative, de remediere comportamentală și aptitudinală, socializare și educație pentru copii și tineri, școli de vară și tabere.

Consider că, lucrul cu grupurile este facilitator de resurse, iar abilitățile fiecărui membru și gândirea combinată, cresc productivitatea, calitatea și eficiența.